Ще два роки тому Оля Цибульська заїдала стрес. Вона наминала торти після виснажливих зйомок кліпів і відкладала візит у спортзал. Однак її життя перевернулося з ніг на голову після консультації дієтолога Ніни. Вона не лише налагодила режим харчування зірки, а й порадила смачний салат без шкоди для фігури.

Цікаво Не розуміли, п'яні ми чи тверезі, – Дантес пригадав, як на Новий рік напився горілки з Олійником

Артистка стверджує, що саме ця страва допомогла їй схуднути на 15 кілограмів і забути про ненависні цифри на вагах. Завдяки салату з червоною рибою Оля Цибульська не спокушалась на олів'є та інші "майонезні делікатеси" у новорічну ніч.

Це розвантажувальна страва, у 100 грамах всього 124 кілокалорії. Слабосолена червона риба містить Омега-3, амінокислоти та корисні мікроелементи,
– запевняє співачка.

Оля Цибульська на кухні

Оля Цибульська на кухні / Фото з інстаграму співачки

Цей фірмовий салат зірка обов'язково поставить на стіл, коли святкуватиме Новий рік з рідними і близькими. Якщо ж ви вирішили відвести душу під бій курантів, то рецепт від Цибульської стане порятунком на марафоні застіль вже у січні.

Страва ідеальна для розвантажувальних днів одразу після свят, коли їсти більше немає сил,
– з гумором додає артистка.

Інгредієнти для фірмового салату Олі Цибульської

  • Слабосолена червона риба – 100 грамів;
  • Апельсин – 150 грамів;
  • Твердий сир – 50 грамів;
  • Оливки – 30 грамів;
  • Сметана (15% жирності) – 2 столові ложки;
  • Червона ікра – чайна ложка.

Спосіб приготування салату від Олі Цибульської

  • Нарізати червону рибу та апельсин тонкими слайсами, оливки – кільцями.
  • На великій тертці натерти твердий сир.
  • Змішати всі інгредієнти та заправити сметаною.
  • Прикрасити тертим сиром, червоною ікрою і подавати до столу.

Фірмові новорічні страви від українських зірок

  • На святковому столі балерини Катерини Курах завжди є марокканський пиріг з кедровими горішками, на приготування якого вона витрачає всього 45 хвилин.
  • Натомість лідер гурту БЕZ ОБМЕЖЕНЬ Сергій Танчинець власноруч готує веганське олів'є. Весь секрет у тому, що замість звичної ковбаси співак додає веганську, яку легко можна знайти в супермаркеті.
  • Шеф-кухар Євген Клопотенко на Новий Рік готує крученики з салом і часником. Ця страва знайома йому з дитинства, адже рецепт передала мама, однак зірка завжди експериментує з начинкою.