Абхазька гостра ароматна паста завжди смакує до м'ясних страв та гарнірів. Тому українські господині щороку закривають аджику та випробовують нові рецепти. Своїм секретом смачної страви поділилась співачка Слава Камінська.

Читайте також: Як приготувати аджику: прості рецепти на зиму без варіння

Зірка не тільки опублікувала поради, як зробити запашну аджику, але й записала відео, в якому демонструє всі етапи приготування.

Вирішила порадувати сімейних найсмачнішою у світі аджикою, – написала Слава Камінська.

Співачці допомагав на кухні її син Леонард, який, ймовірно, і на закупівлю продуктів теж вирушав із зірковою мамою.

Як приготувати аджику: простий рецепт від Слави Камінської

Інгредієнти:
- помідор – 2,5 кг;
- солодкий червоний перець – 2 шт;
- гіркий червоний перець – 2 шт;
- хрін – 250 г;
- часник – 150 г;
- цукор – 200 г;
- оцет – 200 мл;
- сіль – 100 г.

Спершу співачка все подрібнила за допомогою м'ясорубки. При цьому Слава Камінська порадила хрін спершу порізати на маленькі шматочки, після чого поступово дрібнити в загальну масу.

Всі інгредієнти потрібно добре перемішати та розприділити по чистих простерилізованих банках. Аджику закатати кришкою та зберігати в темному прохолодному місці.