Ресторан працює за схемою "плати, скільки можеш". У меню ресторану не зазначено цін на страви, і відвідувачі можуть залишити в конвертах на столах ту суму, яку вважатимуть потрібною.
Якщо у відвідувачів не буде грошей, щоб розплатитися за їжу, їм запропонують виконати будь-яку роботу в ресторані. Бон Джові підкреслив, що мова йде саме про ресторан, а не про їжу швидкого приготування. За словами музиканта, в його закладі продаватиметься тільки здорова і корисна їжа, а столи сервіруватимуть за всіма правилами етикету.
Ідея створення благодійного ресторану прийшла до Бон Джові і його дружини кілька років тому. До того, як відкрити свій заклад, музикант з дружиною організували програму "Перерва на обід", в рамках якої від 80 до 120 осіб в день отримували безкоштовну їжу.