Артистка поділилась з прихильниками простим рецептом маринованих огірків. За словами Слави Камінської, овочі виходять "al dente", тобто хрумкі та твердуваті.

Читайте також: Як приготувати аджику: простий рецепт від Слави Камінської

Рецепт страви співачка побачила на сторінці своєї прихильниці. Перечитавши все, Слава Камінська вирішила спробувати відтворити його на кухні. Судячи з ефектного відео, опублікованого у блозі, у зірки все вдалось з першого разу.

Як приготувати мариновані огірки "al dente"

Інгредієнти (на 4 літрові банки):
- огірки – 2-2.5 кг;
- кетчуп "Чилі" – 1 упаковка;
- оцет – 250 мл;
- цукор – 300 г;
- сіль – 2 ст. л.;
- часник – 2 зубчики на 1 банку.

Перед приготуванням консервації замочіть огірки в холодній воді на 2 – 3 години. Банки наперед стерилізувати не потрібно, переконує Слава Камінська.

Спершу варто приготувати маринад для консервації. Для цього у мисці змішайте 1 літр води, кетчуп, оцет, цукор та сіль. Суміш доведіть до кипіння, щоб всі інгредієнти розчинилися.

Читайте також: Як консервувати огірки: рецепти на зиму та секрети приготування

Огірки розкладіть в банки цілими (якщо маленькі) або поріжте так, як вам більше подобається (половинками або четвертинками). Додайте в кожну банку 2 зубчики часнику.

У велику миску наберіть воду, щоб вона закрила банку на 3 – 4 см. На її дно поставте рушник. Огірки в банках залийте готовим маринадом та, накривши їх кришками, занурте у воду. Після кипіння консервацію проваріть упродовж 7 хвилин, закрутіть та закутайте ковдрою.

Як приготувати мариновані огірки "al dente": дивіться відеоурок від Слави Камінської